vrijdag 7 november 2014

2086



+
2086 - 7 November 2014 
BIJ DE HOFDSTEDELIJKE PARTI SCANDALE: PUB VOOR ISLAM? SI.
TEGENGELUIDEN? NO! VERBOTEN. ES WIRD GESCHOSSEN!!!!

*
2030. Zicht op de Louisalaan
.
Na de intocht der motherfuckers…..
*
VRIJE MENINGS ISIS BIJEENKOMST IN BRUXELLABAD
*
Vandaag speelt, met veel glitter en glamour, de Brusselse PS gastheer voor de wereld-top van de meest wreedaardige sekte ter wereld: de safistische falanx van de gevreesde helleduivels. De honneurs worden waargenomen door de Burgemeester, Ivan Mayeur (PS), op last waarschijnlijk van Di Jeanetto hemzelf. Want in Bruxellabad staat diens water nog altijd zeer hoog. Daar wilt het nog altijd maar niet zomeren.
Jan Achterhesp, BDW-Minister van Binnenlandse Zaken voor heel Coburg-land, had de grootste raddraaier en haatpredikant ooit, het land ontzegd, precies de dag dat de USA Zwarte Ongelukskater Iran gesmeekt had om toch AUB hem te komen helpen om de ISIS in Irak  te bestrijden. Als tegenprestatie zou hij Iran dan later helpen om bij hen de Obama Care in te voeren. Van de weeromstuit verbood Mayeur om de Vlaamse waakhond (het VB) vandaag om zonder ketting om, op straat te komen. Anders, zei die, zou hij de Luikse flikken op hen af sturen. Die doen niet liever dan kloppen op de koppen van de Vlaamse lastigaards. Fluppe DeWinter, de ervarings deskundige terzake, had 14 dagen geleden hiervoor beleefd de toelating gevraagd, maar die werd hem de dag van de bijeenkomst zelf, verboden. Echt een luiszakkerij op formaat van de Parti Scandale. Onder de gordel dus, het geliefkoosde speelterrein van Di Jeanetto.
De Koeweitse (Q8) moslimbroeder Tariq Al-Suwaidan - die als hoofdspreker op de moslimbeurs diende op te treden, zal vandaag dus verplicht zijn zijn eigen Q8’se benzinepompen in zijn eigen woestijnland open te houden. Al kan het natuurlijk ook zo zijn, dat hij uit wrok, zich zal verplicht voelen  zijn harem ervan langs te geven met de bullenpees.. Want hij was zinnens geweest zijn persoonlijke versie van de Arabische Lente uit te laten testen op de Louisalaan.
Wat er ook van zij: Q8 zal waarschijnlijk klacht indienen bij de Resolutie van Straatsburg, waar er in 1975 door vooral de Tsjeven, overeengekomen werd dat in ruil voor ‘oil’ voor onze economie, Islam onbeperkt toegang moest krijgen tot het Europese vasteland.
Volgende gasten maken verder ook deel uit van de sprekerslijst:
Achmed Jaballah, een Tunesische salafist die nauw aanleunt bij Hamas
Yakob Mahi, een negationist  die al geruime tijd in allerlei geschriften de Holocaust ontkent.
Ahmed Jaballah, een moslimprediker die stelselmatig homofobe standpunten vertolkt.
Ja, waarlijk, Turn & Taxis, alhoewel een reliek uit het kapitalistisch verleden, zal serieus nog geschiedenis maken. Na Mekka en Medina, zal Bruxellabad ooit de 3de Michelinster worden aan het Islamitisch firmament. Tenminste, als wij die baarlijke duivels er voordien niet manu militari uitdrijven.
*
Na lezing, volhardt en ondertekent: Digitalia.
.
.

Geen opmerkingen: